onsdag 22 augusti 2012

...

Det regnar - inte jättemycket, men tillräckligt för att man ska bli lite demoraliserad när det kommer till att gå och handla. Nu slipper du titta ut genom fönstret eller läsa någon annans statusrad i ämnet. Det bjuder jag på. Själv tycker jag förresten att det är rätt så trevligt med regn, men inte när jag vill gå och handla, då är det ganska opraktiskt. Man blir blöt, och sådär. Det kan visserligen också vara bra, men vill jag bli blöt väljer jag nog duschen istället, delvis för att det där dessutom finns varmvatten att tillgå. Så, det blir nog till att skjuta på vändan till torget, hänger in lite kläder i garderoben medan jag väntar på att det slutar regna - visst är det förresten härligt med rena sängkläder? Det tycker jag, i alla fall.

*

Det här med tidslinjen är säkert bra, men det känns lite rörigt. Jag fick en vecka på mig för att förbereda hur den skulle se ut för andra, innan den gick "live". Det tycker jag var bra. Man ska vara medveten om hur det man visar upp på internet ser ut, och hur det kan uppfattas av andra. Likaså är det viktigt att värna sitt privatliv, och sin integritet. Som sagt, lite krångligt är det, men som med nästan alla förändringar är det säkert något som människor har svårt att förlika sig med till en början, men som efter bara en kortare tidsperiod trots allt framstår som bättre än hur det var förr. Det finns säkert många nya finesser som jag inte upptäckt än. Idag gick i alla fall min tidslinje "live", det kanske ni har sett. Hoppas ni gillar min nya sida, och även om jag själv är lite kluven till att de gjort om tror jag det är en vanesak.

*
Funderar lite på vad som behövs hemma. Toapapper har jag väldigt gott om, eftersom jag faktiskt slog till på en hel bal när jag fick skjuts från Coop Forum i Västberga häromveckan. Egentligen borde man ju storhandla oftare, men det är så mycket lättare med bil. Svartpeppar börjar jag däremot få slut på, det måste jag komma ihåg att köpa. Har ni tänkt på att man kan ha svartpeppar till nästan allting? Det är en fantastisk krydda. Jag dricker ganska mycket mjölk, både i te och kaffe, och så tycker jag det är lika gott som fil eller yoghurt till frukostflingorna (eller müslin). Ska köpa kefir, det är en rysk filmjölk som är lite syrligare än den vanliga svenska. God som omväxling. Ibland tycker jag förresten det är svårt att köpa bröd. Egentligen är mörkt bröd mer mitt gebit (nyttigare än ljust också), men det passar inte så bra med exempelvis marmelad eller jordnötssmör. Och det känns lite väl att köpa både och för den sakens skull. Fast det är olika vad man blir sugen på för typ av macka, då kan det vara bra att få välja. Det går förstås alltid att frysa in också.
 
Site Meter