onsdag 21 januari 2009

Ett döende samhälle

Det verkar vara rätt mycket action i finländsk morgon-tv!
Här har vi Nina Mikkonen, som representerar kälkborgerliga Samlingspartiet med 50 (!!!) mandat av de 200 i Finlands riksdag.
Nog för att fröken Löwengrip har lite uppdrag hos Muf Norrmalm medan de fortfarande ser det som mer bra än dåligt att associeras med henne, men både hon och Nyamko kan gå och gömma sig! Här har vi en riktig konservativ politiker i stil med min favorithäxa Michele Bachmann.

Dagis är Himmlers påfund och ett totalitärt, fascistiskt samt stalinistiskt system - check!

Svenska undersökningar om dagis är riggade; jag litar inte på svenskar, i Sverige är det bara invandrare som får barn; Sverige är ett döende samhälle - check!

Media är korrupt och fullt av karriärskvinnor som inte vill veta av hemmafruar som mig - check!

Jag har försökt förstå mig på det där landet. Det har aldrig gått något vidare.

Fram med chipsen! Engelsk textning fixar man via more info.

3 kommentarer:

keeneth sa...

som finsk medborgare vet jag inte om jag (ifall jag visade känslor) skulle gapskratta eller storgråta. Kanske båda.

Mattias sa...

Hur många gånger ska jag behöva förklara för dig att du bor i Östeuropa, grabben?!

Krister Pettersson sa...

Sådana sanningar som Nina Mikkonen för fram i Finland, kan tyvärr inte göras i Sverige eftersom det filtreras bort av den kraftigt feminist-socialistiska nomenklaturan i massmedia.

Bakom Nazi-programmet Lebensborn ligger teorier från Marx och F Engels om vikten av att bryta överföringen av gamla, oönskade värderingar till de unga genom att bryta ner familjen och dess funktion som ju har gjorts i Sverige. Utvecklingen är djupt beklaglig anser vi som kommer ihåg ett väsentligt friare samhälle utan dagens politiska styrning och flagranta brott mot mänskliga fri- och rättigheter i vårt land.

 
Site Meter