fredag 24 juli 2015

#svpol, muffathuckers

Det mest löjeväckande kränket jag vet är nog folk som tycker det är "fel" att inte ha samröre med personer som står långt ifrån en ideologisk/politiskt. 
Konfronteras du personligen med en vårdapparat vars motvilja till att bedriva, eh, vård börjar skruvas upp till Black Books-nivå, eller om du har vänner i den sitsen, så blir det outhärdligt att få ansikten och tecken på möjliga mänskliga drag/egenskaper hos individer som bär ansvar för sakernas tillstånd.

Och det gör var och en som anser att Thailandsresan i februari, hemmabiosystemet eller märkeskläder till tvååringar väger tyngre än att den som behöver hjälp får adekvat hjälp. Ansvaret är ditt - ta det utan gnäll, tack. Och moralisera inte över att jag inte vill ha mer än ett absolut minimum med dig att göra, om du inte är jättesugen på att få ett papegojskratt rakt i nyllet.

(Detta handlar inte ens t.ex. om att en av mina bästa vänner tog sitt liv häromveckan, utan om att jag försöker få kontakt med mottagningen där jag ska opereras för en i sammanhanget facil grej på måndag. Behövde ventilera ändå.)

Inga kommentarer:

 
Site Meter